Honingmassage – Wietske Fennis

Honingmassage – Wietske Fennis

Tijdens Ode aan de Bij is er ook ruimte voor wellness. Bij Wietske Fennis kunnen bezoekers kennis maken met honingmassages.

Honing is een natuurproduct dat verzachtend en verzorgend is voor de huid. Gekozen kan worden voor een honing-oliemassage of voor een honing-bindweefselmassage.

  • De honing-oliemassage is een ontspannende massage. Omdat honing werkt als een natuurlijk antibioticum is deze massage bijzonder  geschikt voor een licht geïrriteerde huid: voorkom infecties en bestrijdt acné!
  • Bij de honing-bindweefselmassage wordt gebruik gemaakt van de plakkracht van de honing. De bindweefsellaag wordt los gemaakt van de onderlaag en verklevingen worden opgeheven. Een honing-bindweefselmassage is niet altijd ontspannend, maar na de massage is de huid gladder en heerlijk zacht: verminder rimpels en cellulitis!

 


Wietske Fennis werkt parttime als medisch analiste in het UMC Utrecht. Zij volgde opleidingen sportmassage, voet-reflexologie, stoelmassage, lymfedrainage, massage bij kanker en honingmassage. Wietske: “Ik vind het leuk om te masseren en zo rust en ontspanning te geven.”