Partners

Partners

Prins Bernhard Cultuurfonds – Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren zij bijzondere initiatieven, waaronder ook Ode aan de Bij.
Fonds 1818 is een vermogensfonds dat maatschappelijke projecten steunt in de regio Delft, Zoetermeer, Den Haag, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten. Het fonds geeft donaties aan stichtingen en verenigingen zonder winstoogmerk.

 

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf sponsort de afsluiting van ons  evenement met honingbier!
   Bio-Ron verkoopt biologisch geteelde diervoeding. Voor Ode aan de bij sponsort BioRon 400 zaadbommen.
 Afbeeldingsresultaat voor duurzaam den haag Stichting Duurzaam Den Haag – Duurzaam Den Haag (DDH) is een onafhankelijke stichting. DDH heeft als missie het aanwakkeren van initiatieven van bewoners en ondernemers om Den Haag duurzamer te maken. Dit doen we door bewoners en ondernemers te helpen bij het realiseren van nieuwe initiatieven, door het aanbieden van producten en diensten waarmee iedereen direct aan de slag kan en door duurzame initiatieven en de mensen die al duurzaam doen, zichtbaar te maken.
Operatie Steenbreek Operatie Steenbreek – Het doel van de actie Operatie Steenbreek is om de burgers te enthousiasmeren om hun tuin te vergroenen. De negatieve gevolgen van verstening worden daarbij onder de aandacht gebracht. Minder groen in de tuin betekent minder vogels, insecten en andere dieren.
Bee honest cosmetics verkoopt natuurlijke, bijenvriendelijke cosmetica voor gezicht, lichaam en haar. Bijen houden we het liefst zo ver mogelijk bij ons weg. Maar bekijk ze eens op een andere manier. Behalve dat ze noodzakelijk zijn voor de bestuiving van onze gewassen, leveren ze natuurlijke ingrediënten voor beautyproducten.
DeliUnited sponsort ons met 200 HoneySpoons: kant-en-klare lepels met 7 gram hoogwaardige bloemenhoning, rijk aan vitaminen en mineralen.
Bij Marqt geloven ze dat dagelijkse boodschappen goed en gezond kunnen zijn voor iedereen. Dit kan als je durft te blijven kiezen voor wat echt belangrijk is. Door bijvoorbeeld boeren de ruimte te geven om producten te maken waar ze echt trots op zijn. Door respect te tonen voor dieren en zorg te dragen voor een goed milieu.